شورای رقابت: نظارت سازمان حمایت جایگزین قیمت‌گذاری دستوری خودرو شد جولان محتکران و دلالان در بازار مسکن ایران درآمد خانوار‌های ایرانی در سال ۱۴۰۳ از هزینه‌ها جاماند ارزش سهام عدالت امروز یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار و درهم برای فردا (دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای روز دوشنبه (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) «خانه ملک» در مشهد تبدیل به «مرکز جذب سرمایه‌های خارجی» خواهد شد قیمت انواع میوه در میادین تره بار اعلام شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) کف کاذب مناسب فضا‌های پرتردد؛ چگونه بهترین سرمایه‌گذاری را انجام دهیم؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | رشد عجیب هایما ۸S بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت دنا پلاس افت کرد ویدئو| وام ۶۵۰ میلیونی نهضت ملی مسکن به متقاضیان قبلی هم تعلق می‌گیرد افزایش ۳۰ درصد تولید و توزیع گوشت در خراسان رضوی در دهه پایانی صفر بررسی قیمت گوشت و مرغ در روز‌های پایانی ماه صفر در مشهد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) + جدول فرایند ثبت وصدور تمامی مجوز‌های صادره توسط بانک مرکزی الکترونیکی شد راه دشوار اعتمادسازی دانش‌بنیان‌ها در بین صنایع هر باک بنزین سوپر وارداتی ۳.۵ میلیون تومان آب می‌خورد! چرا ایران خودرو در افزایش قیمت خودرو تابع قانون نیست؟ مهلت استرداد اظهارنامه و بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده بهار ۱۴۰۴ تمدید شد بورس تغییر مسیر داد | ورود پول حقیقی به بازار سهام (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش کامل برق مشهد برای دهه پایانی صفر | مصرف برق به ۲۰۰۰ مگاوات می‌رسد آغاز واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۳ + جزئیات ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی تا ۳۰ مرداد ادامه دارد | برگزاری آزمون در ۲۸ شهریور دستمزد استاد محمود فرشچیان برای طرح پشت اسکناس ۲۰۰هزار تومانی چقدر بود؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | دلار در کانال ۹۲ هزار تومان ویدئو | اگر چند حساب بانکی دارید مراقب این نکات باشید معافیت موقت صنایع خراسان رضوی از پرداخت ردیفی که موجب افزایش ۱۰ برابری قبوض برق می‌شود احتمال کاهش قیمت میوه در مشهد طی روز‌های منتهی به پایان صفر ۱۴۰۴ | مشکلی در تأمین میوه زائران نداریم طلا در مشهد گرمی ۶۵ هزار تومان گران‌تر شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | ربع سکه چند؟
سرخط خبرها

پیشنهاد ایجاد پول مشترک ایرانی_عربی | اقتصاد مقاومتی ایران جواب داد

  • کد خبر: ۱۹۲۷۹۷
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۱
پیشنهاد ایجاد پول مشترک ایرانی_عربی | اقتصاد مقاومتی ایران جواب داد
استاد اقتصاد دانشگاه عین‌الشمس قاهره گفت: اقتصاد ایران در مقابله با تحریم‌ها، توانایی و تاب آوری بالایی را از خود نشان داده است و من با نظر کسانی که معتقدند آزادسازی‌های اخیر منابع بلوکه شده ایران، ناشی از قدرت بانک مرکزی این کشور بوده، موافق هستم.

به گزارش شهرآرانیوز، استاد اقتصاد دانشگاه عین‌الشمس قاهره با اشاره به اینکه اقتدار و قدرت عمل بانک مرکزی ایران باعث آزادسازی منابع بلوکه شده این کشور شده است، گفت: امکان ایجاد یک واحد پول مشترک بین کشورهای عربی و ایران وجود دارد.

ناجی الشهابی گفت: توانایی اقتصاد ایران برای مقابله با تحریم‌های اعمال شده، طی بیش از ۴ دهه ثابت شده است و به رغم فشارهای سرکوبگرانه غرب، اقتصاد ایران توانایی و انعطاف بسیاری در مقابله با این تحریم‌ها و عبور از آنها به اثبات رسانده که آزادسازی اخیر بخش بزرگی از منابع مالی ایران در کره‌جنوبی، عراق و کشورهای دیگر گواه این ادعاست.

استاد اقتصاد دانشگاه عین الشمس قاهره اظهارداشت: اقتصاد ایران در مقابله با تحریم‌ها، توانایی و تاب آوری بالایی را از خود نشان داده است و من با نظر کسانی که معتقدند آزادسازی‌های اخیر منابع بلوکه شده ایران، ناشی از قدرت بانک مرکزی این کشور بوده، موافق هستم.

الشهابی ادامه داد: بانک مرکزی ایران همچنین فرصت‌های فراوانی را برای کشورهای همسایه جهت توسعه روابط بانکی با ایران فراهم کرد.

وی خاطرنشان کرد: یک نمونه از توان بانک مرکزی ایران، به نحوه مدیریت منابع آزادشده پس از دریافت از کره جنوبی و عراق و … است. به نحوی که بانک مرکزی ایران توانست منابع ارزی آزادشده را در بانک‌های قطر سپرده گذاری کند.

استاد اقتصاد دانشگاه عین الشمس قاهره تصریح کرد: بدون شک در صورت سپرده گذاری این منابع در بانک‌های قطری، به این منابع سود نیز تعلق خواهد گرفت.

الشهابی به اظهارات اخیر محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی کشورمان اشاره کرد و بیان داشت: طبق اعلام رئیس بانک مرکزی ایران، آثار آزادسازی منابع ارزی ایران، بزودی در بازارها و مبادلات تجاری آشکار خواهد شد.

وی ادامه داد: بدون شک بانک مرکزی ایران می‌تواند زمینه‌های توسعه روابط بانکی با کشورهای دیگر، به ویژه در منطقه را فراهم کند.

الشهابی توافقات صورت گرفته به منظور حذف دلار از مبادلات تجاری و برقراری روابط اقتصادی با پول‌های محلی را بسیار مهم دانست و اظهارداشت: سلطه دلار بر اقتصاد جهان، بزرگترین دلیل غارت ثروت‌های مردم توسط ایالات متحده است.

این استاد اقتصاد در دانشگاه عین الشمس قاهره افزود: از زمانی که "ریچارد نیکسون"، رئیس جمهور اسبق ایالات متحده، تصمیم به لغو قانون پشتوانه طلا برای فرآیند چاپ دلار این کشور کرد، آمریکا بزرگترین دزد ثروت مردم جهان شد.

به گفته وی، تصمیم کشورها برای حذف دلار از مبادلات تجاری بین کشورهای منطقه و جایگزینی آن با ارزهای محلی، به مفهوم نزدیک شدن به پایان سلطه دلار و پایان جهان تک قطبی و غارت ثروت‌های مردم دنیا و نابودی عوامل تولید تروریسم جهانی است.

الشهابی خاطرنشان کرد: ایجاد واحد پولی مشترک بین کشورهای عربی و ایران از اهمیت بالایی برخوردار است و ما از دهه‌ها قبل چنین رویایی داشته‌ایم و این کار قابل اجرا است.

وی تاکید کرد: ایران و کشورهای عربی مسلمان و اسلامی هستند و در طول تاریخ نیز دولت‌های اسلامی واحد پولی مشترک داشته‌اند. وجود این ارز برای رهایی کشورهای عربی از سلطه آمریکا و کشورهای عضو ناتو ضروری است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->