معامله ۸۳.۶ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران افزایش حقوق فروردین ۱۴۰۴ به حساب بازنشستگان نشست (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون تامین مالی اتاق ایران: باید حرمت اموال بخش خصوصی رعایت شود گزارش صندوق بین المللی پول| ایران دومین اقتصاد برتر غرب آسیا+جزئیات رسیدگی به شرکت‌های فروش آنلاین طلا روی میز فرمانداری| مشهد، میزبان بیشترین تعداد بانوان طلافروش در کشور نهمین نمایشگاه تخصصی طلا و جواهر مشهد آغاز شد| رونمایی از نخستین شمش طلا و نقره ضدجعل بررسی قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | چانگان، یک میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت نسبی قیمت‌ها شیر خام گران شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | قیمت لبنیات افزایش می‌یابد؟ اولتیماتوم بانک مرکزی به صرافی‌های رمزارز آغاز فروش اقساطی ۳ محصول کرمان موتور (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات جابه‌جایی پول از بزرگان بورسی به کوچک‌تر‌ها | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه افت قیمت طلا و سکه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار به کانال ۸۱ هزار تومان رسید فهرست اقلام مشمول نرخ ارز ترجیحی مشخص شد رشد بی سابقه ۱۳.۶ درصدی تقاضای مصرف برق کشور قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوجه‌فرنگی کیلویی ۱۵ هزار تومان چه تعداد هواپیمای فعال در کشور داریم؟ ترخیص سریع‌تر مواد اولیه برای رشد تولید علت لغو برخی از قطار‌های مسافربری مشهد-سرخس در اردیبهشت ماه چیست؟ قیمت جهانی طلا امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد فرصت‌سوزی در خراسان رضوی با بی‌توجهی به مولدسازی | خواب ۳۱ همت سرمایه در املاک مازاد ورود دوباره خودرو به بورس کالا قوت گرفت دود حادثه بندرعباس در چشم اقتصاد خراسان رضوی | گزارش شهرآرانیوز از تأثیرات حادثه بندر شهید رجایی بر صنایع استان آغاز خرید تضمینی پیاز از کشاورزان ویدئو | بازگشت قیمت طلا و سکه به روند کاهشی صادرات ۵۸ میلیارد دلاری ایران ظرفیت رشد ۳ برابری دارد کاهش یک میلیارد دلاری صادرات فولاد ایران پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیشنهاد ایجاد پول مشترک ایرانی_عربی | اقتصاد مقاومتی ایران جواب داد

  • کد خبر: ۱۹۲۷۹۷
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۱
پیشنهاد ایجاد پول مشترک ایرانی_عربی | اقتصاد مقاومتی ایران جواب داد
استاد اقتصاد دانشگاه عین‌الشمس قاهره گفت: اقتصاد ایران در مقابله با تحریم‌ها، توانایی و تاب آوری بالایی را از خود نشان داده است و من با نظر کسانی که معتقدند آزادسازی‌های اخیر منابع بلوکه شده ایران، ناشی از قدرت بانک مرکزی این کشور بوده، موافق هستم.

به گزارش شهرآرانیوز، استاد اقتصاد دانشگاه عین‌الشمس قاهره با اشاره به اینکه اقتدار و قدرت عمل بانک مرکزی ایران باعث آزادسازی منابع بلوکه شده این کشور شده است، گفت: امکان ایجاد یک واحد پول مشترک بین کشورهای عربی و ایران وجود دارد.

ناجی الشهابی گفت: توانایی اقتصاد ایران برای مقابله با تحریم‌های اعمال شده، طی بیش از ۴ دهه ثابت شده است و به رغم فشارهای سرکوبگرانه غرب، اقتصاد ایران توانایی و انعطاف بسیاری در مقابله با این تحریم‌ها و عبور از آنها به اثبات رسانده که آزادسازی اخیر بخش بزرگی از منابع مالی ایران در کره‌جنوبی، عراق و کشورهای دیگر گواه این ادعاست.

استاد اقتصاد دانشگاه عین الشمس قاهره اظهارداشت: اقتصاد ایران در مقابله با تحریم‌ها، توانایی و تاب آوری بالایی را از خود نشان داده است و من با نظر کسانی که معتقدند آزادسازی‌های اخیر منابع بلوکه شده ایران، ناشی از قدرت بانک مرکزی این کشور بوده، موافق هستم.

الشهابی ادامه داد: بانک مرکزی ایران همچنین فرصت‌های فراوانی را برای کشورهای همسایه جهت توسعه روابط بانکی با ایران فراهم کرد.

وی خاطرنشان کرد: یک نمونه از توان بانک مرکزی ایران، به نحوه مدیریت منابع آزادشده پس از دریافت از کره جنوبی و عراق و … است. به نحوی که بانک مرکزی ایران توانست منابع ارزی آزادشده را در بانک‌های قطر سپرده گذاری کند.

استاد اقتصاد دانشگاه عین الشمس قاهره تصریح کرد: بدون شک در صورت سپرده گذاری این منابع در بانک‌های قطری، به این منابع سود نیز تعلق خواهد گرفت.

الشهابی به اظهارات اخیر محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی کشورمان اشاره کرد و بیان داشت: طبق اعلام رئیس بانک مرکزی ایران، آثار آزادسازی منابع ارزی ایران، بزودی در بازارها و مبادلات تجاری آشکار خواهد شد.

وی ادامه داد: بدون شک بانک مرکزی ایران می‌تواند زمینه‌های توسعه روابط بانکی با کشورهای دیگر، به ویژه در منطقه را فراهم کند.

الشهابی توافقات صورت گرفته به منظور حذف دلار از مبادلات تجاری و برقراری روابط اقتصادی با پول‌های محلی را بسیار مهم دانست و اظهارداشت: سلطه دلار بر اقتصاد جهان، بزرگترین دلیل غارت ثروت‌های مردم توسط ایالات متحده است.

این استاد اقتصاد در دانشگاه عین الشمس قاهره افزود: از زمانی که "ریچارد نیکسون"، رئیس جمهور اسبق ایالات متحده، تصمیم به لغو قانون پشتوانه طلا برای فرآیند چاپ دلار این کشور کرد، آمریکا بزرگترین دزد ثروت مردم جهان شد.

به گفته وی، تصمیم کشورها برای حذف دلار از مبادلات تجاری بین کشورهای منطقه و جایگزینی آن با ارزهای محلی، به مفهوم نزدیک شدن به پایان سلطه دلار و پایان جهان تک قطبی و غارت ثروت‌های مردم دنیا و نابودی عوامل تولید تروریسم جهانی است.

الشهابی خاطرنشان کرد: ایجاد واحد پولی مشترک بین کشورهای عربی و ایران از اهمیت بالایی برخوردار است و ما از دهه‌ها قبل چنین رویایی داشته‌ایم و این کار قابل اجرا است.

وی تاکید کرد: ایران و کشورهای عربی مسلمان و اسلامی هستند و در طول تاریخ نیز دولت‌های اسلامی واحد پولی مشترک داشته‌اند. وجود این ارز برای رهایی کشورهای عربی از سلطه آمریکا و کشورهای عضو ناتو ضروری است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->